HYRA SPEEDHEATER ELLER COBRA

Om du vill prova en Speedheater eller en Cobra, finns möjligheten att hyra en maskin från Wederslöf Byggnadsvård. Om du köper en egen Speedheater eller Cobra efter uthyrningsperiodens slut så bjuder vi på hyreskostnaden. (Gäller enbart dygn- eller helghyra)

SPEEDHEATER COBRA
HYRA PER DYGN 200 KR 150 KR
HYRA PER "HELG" (tre dagar) 400 KR 300 KR
HYRA PER VECKA 800 KR 600 KR

Med Speedheater går det snabbt och enkelt att få bort gammal färg, lim och kitt. 

IR-värme mjukar effektivt upp alla färglager på bara 30-90 sekunder. Färgen kan sedan lätt skrapas av med handverktyg och du får genast en trären yta. 

Arbetet blir effektivt genom att värma upp och flytta speedheatern till nästa område medan du skrapar. 

Du slipper använda farliga kemikalier eller kämpa med torrskrapning och slipning. Vid färgborttagning med varmluftpistol utsätter du dig både för brandfara och skadliga ångor. Med varmluftspistol är det också lätt att skada träet och bränna sönder det då varmluftspistolen har en arbetstemperatur på 400-1000 grader. Speedheater håller sig mellan 100-200 grader. Därför frigörs heller inga blyångor eller andra tungmetaller. Dessa stannar kvar i färgreseterna som lätt kan samlas ihop och lämnas på miljöstation. 

HYRA STIFTPISTOL

Vid fönsterrenovering finns det möjlighet att hyra en Fletcher stiftapparat för lättare och säkrare fästa fönsterglas i fönsterbågen. 

HYRA PER DYGN 100 KR
HYRA PER "HELG" (tre dagar) 200 KR
HYRA PER VECKA 400 KR

Två staplar stift ingår i hyran (ca 120 st stift)

Tillagd i varukorgen